Телекомът Виваком обяви в понеделник, че е постигнала съгласие да

...
Телекомът Виваком обяви в понеделник, че е постигнала съгласие да
Коментари Харесай

Виваком се разширява още с покупка на русенския оператор Нетуоркс

Телекомът " Виваком " разгласи в понеделник, че е постигнала единодушие да купи доставчика на интернет и телевизия в Североизточна България " Нетуоркс-България ", чието седалище е в Русе и има добре развита мрежа и дистрибуция в района, а също по този начин предлага и облачни услуги, видеонаблюдение, компютърен и ИТ Сервиз.

Това е част от тактиката на " Виваком " за разширението ѝ. Тя към този момент и нейни съперници - Net1, ComNet Sofia и N3, с което делът на телекомуникационната компания набъбна.

Сега към портфолиото ѝ се прибавя и 100% от дяловия капитал на " Нетуоркс-България ", който има наличие в съвсем 70 обитаеми места в областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Монтана, Търговище, Ловеч, Велико Търново, Варна, Плевен, Видин, Добрич, София-град и София-област.

С новото придобиване Vivacom ще комбинира своя дълготраен опит в поддържането и предлагането на висококачествени телеком услуги с добре развитата местна мрежа на " Нетуоркс-България ", с цел да обезпечи достъп до новите технологии на още повече консуматори, показва " Виваком " в известието си.

Сделката, чиято цена както и на предходните три не се оповестява, предстои на всички нужни утвърждения от страна на съответните регулаторни управляващи и се чака да бъде завършена през второто тримесечие на 2021 година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР