Телекомът единствен у нас не предлага iPhoneБългарският телеком оператор Vivacom

...
Телекомът единствен у нас не предлага iPhoneБългарският телеком оператор Vivacom
Коментари Харесай

Vivacom вече преговаря с Apple и оттегли жалбата си в КЗК

Телекомът единствен у нас не предлага iPhone

Българският телеком оператор Vivacom е отдръпнал жалбата си против американския софтуерен колос Apple в Комисия за защита на конкуренцията (КЗК). Това излиза наяве от решение на уеб страницата на родния регулатор, написа economic.bg. 

``
реклама

През юли българската компания подаде тъжба, като от късата информация ставаше ясно само, че искът е по отношение на по-силна пазарна позиция на американския производител при договаряне. Вследствие на това Комисия за защита на конкуренцията откри произвеждане по случая. 

Сега то бива закрито – „ заради започване на договаряния сред страните и реализиране на съгласие “, се показва в решението на Комисията. 

Макар да не се отбелязва категорично на никое място, се допуска, че жалбата на Vivacom е обвързвана с обстоятелството, че операторът е единственият от трите огромни в България, който не продава водещото устройство на Apple – iPhone. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР