Telegram обяви най-новите функции и подобрения, които ще си проправят

...
Telegram обяви най-новите функции и подобрения, които ще си проправят
Коментари Харесай

Telegram вече разрешава до 1000 участници в групов видео разговор

Telegram разгласи най-новите функционалности и усъвършенствания, които ще си проправят път в известното приложение за известия. Този път фокусът е върху видео връзката. След като през предишния месец приложението стартира да предлага групови видео диалози, в този момент към този момент в тях могат да вземат участие до 1000 фенове. Максималният брой хора, които могат да вземат участие и излъчват в едно видеообаждане, остава до 30, само че пък приложението към този момент ще ви даде опция да съберете цялата своя аудитория, без значение какво тъкмо излъчвате – от онлайн лекции до „ рап борби “ онлайн, както излиза наяве от формалното изказване на компанията във връзка измененията.

Видеообажданията също ще минават с по-висока разграничителна дарба и потребителите ще могат да трансформират размера на изгледа на видео излъчването. Когато записвате свои лични видео известия, от Telegram споделят, че звукът от потребителското устройство ще продължава да се възпроизвежда, до момента в който го вършиме, „ тъй че към този момент можете да пеете дружно с обичаните си песни или да отговаряте, без да спирате подкаста си. “ Вече можете също по този начин и да зуумвате изгледа, когато вършиме запис със задната камера на телефона си.

Други допълнения включват шерване на екрана за видео диалози, алтернатива за автоматизирано заличаване на известията един месец след изпращането им (до този миг най-дългият вероятен период за автоматизирано заличаване на известие беше една седмица) и по-прецизно изчертаване на наличие в границите на приложението. Telegram също по този начин усъвършенства потребителското преживяване с спомагателни анимации в границите на известията, които вкарва за потребителите на Android устройства, до момента в който за ползвателите на iOS, тези анимации към този момент са налични от предходната актуализация на приложението. За да се запознаете с цялостния лист с промени в приложението, можете да отидете в блога на Telegram.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР