Telegram-каналът Автопоток“ разкри статистиката за продажбите на автомобилите Москвич за

...
Telegram-каналът Автопоток“ разкри статистиката за продажбите на автомобилите Москвич за
Коментари Харесай

Новите Москвичи почти не се продават – средно по два автомобила на ден

Telegram-каналът „ Автопоток “ разкри статистиката за продажбите на колите Москвич за предишния месец. Оказа се, че през октомври са продадени 1598 Москвича от всички модели. От тях „ съвсем 30 “ са от новите Москвич 6.

Московският авто цех публично удостовери старта на продажбите на Москвич 6 на 18-ти октомври. Въз основа на това се оказва, че в цялата Русия се продават едвам по два лифтбека Москвич дневно: или търсенето е въобще го няма, или дилърите към момента не разполагат с толкоз доста коли.

Общо от началото на продажбите (т.е. от ноември предходната година) са продадени 10,6 хиляди автомобила Москвич, а на дилърите са доставени над 13 хиляди автомобила от този бранд. За съпоставяне, за 9-те месеца на актуалната година в Русия са продадени 7577 офроудъра Tank 300 и Tank 500, които са по-скъпи от новия Москвич. Масовите марки Chery и Haval продават в Русия за един месец толкоз, колкото Москвич за една година. Всичко това приказва за извънредно слабото търсене на продуктите на Московския авто цех.

Да напомним, че неотдавна стана ясно, че Русия има намерение да възроди и стартира производството на паметния преди време автомобил Запорожец, което би трябвало да стане в истинското дружество – Запорожкия авто цех (ЗАЗ). Трудно е да се каже какво ще бъде търсенето на въпросния Запорожец.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР