Telegram бе подкрепен от Блокчейн Асоциацията в дългогодишната му битка

...
Telegram бе подкрепен от Блокчейн Асоциацията в дългогодишната му битка
Коментари Харесай

Telegram ще се бори за създаването на собствена криптовалута

Telegram бе подсилен от Блокчейн Асоциацията в дългогодишната му борба с Комисия по скъпите бумаги и тържищата в Съединени американски щати (SEC) за основаване на криптовалута. Накратко, SEC упрекна Telegram, че са почнали да оферират валута, без да се записват в комисията, оповестява learnbonds.

Първоначалното предложение на онлайн монети беше блокирано от SEC през октомври като струваше Щатски долар 1,7 милиарда по това време.

В историята обаче има още нещо значимо. Известно време разработчикът на криптирани приложения в компанията се опитваше да се свърже със SEC за това по какъв начин могат да продължат с предлагането на валута. Този неочакван правосъден иск изненада Telegram сигурно, като компанията съобщи:

" Останахме сюрпризирани и разочаровани, че SEC при тези условия избра да заведе дело и не сме съгласни с правната им позиция ".

Сега, блокчейн асоциацията, построена от водачи и запалянковци от цялостен ​​свят във връзка с блокчейн технологията и криптовалутите, изпрати консултант за правосъдния развой в поддръжка на компанията.

Асоциацията, която се състои от 23 компании, изхожда от обстоятелството, че блокчейнът е значим и че огромни компании като Wal-Mart и Amazon се вглеждат в него.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР