Телефонни терористи са подали вчера сигнали за 50 взривни устройства,

...
Телефонни терористи са подали вчера сигнали за 50 взривни устройства,
Коментари Харесай

Фалшиви бомбени заплахи срещу Путин в Санкт Петербург

Телефонни терористи са подали през вчерашния ден сигнали за 50 взривни устройства, заложени по пътя на кортежа на съветския президент Владимир Путин в Санкт Петербург, заяви ТАСС.

Нито една от бомбените закани не е била същинска и не е повлияла на работния график на Путин, съобщи представителят му Дмитрий Песков. Путин е бил осведомен за заканите, само че защитата му е взела всички нужните ограничения, означи Песков.

Терорът почнал от сутринта. За малко време съветските служби получили към 60 сигнала за 50-ина бомби на различни места по президентския маршрут.

Песков посочи, че телефонните терористи към този момент не са открити, само че някои от позвъняванията идвали от чужбина. Той обаче не се съмнявал, че рано или късно ще бъде открито кои са създателите на заканите.

Телефонните терористи, заплашващи с гърмежи в Русия, звънят от чужбина благодарение на компютърни стратегии за спам ботове, заяви вътрешният министър Владимир Колоколцев.

От 11 септември Русия е подложена на вълна от сигнали за бомби в учебни заведения, университети, търговски центрове и административни здания. Наскоро бе обявено, че до момента има подправени закани против 2,6 обекта из цяла Русия, поради които са били евакуирани над 1 млн. души.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР