Телефонни измамници атакуваха по-рано днес дъщерята на Димитър Цонев -

...
Телефонни измамници атакуваха по-рано днес дъщерята на Димитър Цонев -
Коментари Харесай

Ало измамници атакуваха дъщерята на Митко Цонев

Телефонни измамници нападнаха по-рано през днешния ден дъщерята на Димитър Цонев - Деси Цонева. Тази заран Деси имаше ангажимент в студиото на предаването " На кафе ".

Малко по-късно тя се прибрала в къщата на родителите си в Бояна, оповестява Пик. " Някакви телефонни измамници ми звъннаха одеве. Някакъв се върти от два часа на улицата пред нас. Аз естествено ги нахраних много цветущо, но в този момент като се мисля какъв брой са нагли тия и ме хвана гняв, че не взех едно дърво и му разруших тимберицата на тоя долу ", оплака се в своя " Facebook " Деси.

Тя споделя още детайлности. " Мъжът ми се показа по телефона, че е от Национална сигурност. Били сме в някакъв лист с известни персони, евентуални жертви на телефонни измамници. Яд ме е, че не извиках полицията. Но нищо, камерите са заднели този, който се навърта към къщата, както и жена в паркирана кола. Ще сигнализираме управляващите ", зарече се дъщерята на починалия Митко Цонев.

Припомняме, че тъкмо преди година неговата майка Анахид Тачева стана жертва на телефонни измамници. Неизвестни съумяха да я убедят, че " би трябвало да помогне на полицията ".

Телевивизонната легенда с лека ръка се раздели с 8000 лв. и златни бижута. След като дава всичките си налични спестявания, Тачева отива в банката по повеля на измамниците, с цел да изтегли и спестяванията си от пенсия. Там обаче служителката разпознава терзанието й и се досеща, че може да е станала жертва на измамници. /Марица.бг
тагове измамници митко цонев деси цонева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР