Телефоните прегряха рано тази сутрин. Лидерите на Продължаваме промяната“ са

...
Телефоните прегряха рано тази сутрин. Лидерите на Продължаваме промяната“ са
Коментари Харесай

Лидерите на ПП запалили телефоните на общинските шефове с въпроса Готови ли сме за избори?!

Телефоните прегряха рано тази заран. Лидерите на „ Продължаваме промяната “ са вдигнали по паника общински и регионални координатори на партията в страната, написа 24rodopi.com.

Асен Василев, Кирил Петков, Даниел Лорер и сие са сондирали мненията на своите хора в разнообразни райони на страната.

Основният въпрос е бил „ Готови ли сме за избори? “.

От управлението на партията са поискали да получат бърз разбор на обстановката от локалните структури по отношение на какви са настроенията на хората, дали партията ще има задоволително тежест при възможен избор.

Сондажите пристигнали часове преди да стане ясно че държавно управление с министър председател Мария Габриел няма да има.

Както ПИК заяви, новите 24-часови договаряния сред ППДБ и ГЕРБ-СДС, които започнаха през вчерашния ден по обяд, са завършили с недоразумение най-много поради министерството на защитата.

Тагарев не участва в листата на Мария Габриел за Министерски съвет, като предлагането на ГЕРБ бе да го наследи депутатът Христо Гаджев.

Възможно е регионалните координатори на ППДБ да са съобщили на своите водачи, че не са подготвени за избори и Кирил Петков и Асен Василев да се подхванали още един обезверен опит да се сформира постоянен кабинет. Това се случи в часовете от 12.00 до 14.00 часа, само че договарянията още веднъж удариха на камък.

Припомняме, че Тагарев, дружно с Асен Василев бяха двамата министри на ППДБ, които водачът на ГЕРБ Бойко Борисов най-яростно подлага на критика в последните седмици преди оставката на кабинета " Денков ". Борисов даже непосредствено изиска оставката на Тагарев, поради " нулевата работа за Украйна ". С някогашния министър председател се съгласи и Делян Пеевски.

Вчера в общественото пространство се завъртя лист с проекто кабинета на Мария Габриел, а откакто тя получи проучвателния мандат от Румен Радев, министър председателят в оставка Николай Денков дефинира листата като " неприемлива ".

Желанието на ГЕРБ Тагарев да бъде разжалван е срещнало безапелационна опозиция от страна на ППДБ на финалната права в договарянията. Другият министър, с който на първо четене Кирил Петков и компания не са били съгласни е Жечо Станков, номиниран за поста на Румен Радев в енергийното министерство. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР