Телефоните и телевизорът ще останат до края на войната, върви

...
Телефоните и телевизорът ще останат до края на войната, върви
Коментари Харесай

Димитър Гърдев от ИТН за войната в Украйна: Има информационен натиск и от двете страни

Телефоните и тв приемникът ще останат до края на войната, върви осведомителна война и има информативен напън и от двете страни, би трябвало популацията да бъде облъчвано до дъно. Войната в Украйна се следи от Китай, Тайван и Япония. Изходът от тази война ще докара до пренареждане на международния ред. Масирана офанзива от страна на съветската войска ще унищожи мита за съветския свят, да си напомним какво направи съветската войска в Чечня и Алепо. И в Организация на обединените нации беше общопризнат терминът военна експанзия. Украйна не разгласи война, тъй като се влиза в едни юридически механизми и Съединени американски щати не обявяваха войни, с цел да се даде опция на фактическото управление на страната да има по-голяма действеност. Това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия Димитър Гърдев, посланик и интернационален секретар на " ИТН ", специалист по интернационалните връзки.

По думите му изпитателният полет на междуконтинентална балистична ракета от страна на Северна Корея дава поръчка, че водачът Ким Чен Ун ще търси свои дивиденти.

" Това е тактика - Корейският полуостров без нуклеарно оръжие, непознати бази и войски. Северна Корея употребява войната в Украйна. Само 2-3 страни на Земята поддържат нуклеарните си сили в непрекъснато дежурство - Съединени американски щати, Русия и Франция ", добави Димитър Гърдев.

Той разясни, че батальонните бойни групи са с краткотраен темперамент.

" Нормално е в тази застрашителна конюнктура да има по-сериозна реакция на НАТО, което подсигурява усилването на нашата непоклатимост. Трябва да се вземат ограничения българската войска дейно да извършва задачата си - да пази териториалната си целокупност ", добави Димитър Гърдев.

Според него решенията на НАТО подсигуряват източния фланг, защото се гледа с очебийно внимание на този район.

Димитър Гърдев разяснява и документа за обща европейска защита. На среща на върха водачите на Европейския съюз утвърдиха първата отбранителна тактика наречена стратегически компас, която включва основаването на сили за бързо реагиране на Европейски Съюз с бройка от 5000 военнослужещи. Димитър Гърдев уточни, че за първи път Европа единно и обединено е показала заканите.

" Създаден е механизъм за засилено партньорство в разузнаването, с цел да бъдат следени тези закани. Други акценти в документа са по какъв начин ще отвърнем на тези закани и по какъв начин да търсим съдружници и подпомагане. Германия ще оборудва тези сили за интервенция напълно, страната е втората след Съединени американски щати по разноски за защита. Има мандат за подписване на съглашение със Съединени американски щати, Китай, Япония. Това е рамка, която ни извежда като независима платформа, която може да взе участие безусловно равноправно при въпросите за сигурността в Европа. Ефективното създаване на тези сили е единствено след 3 години - през 2025 година ", сподели още Димитър Гърдев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР