Телефонен секс - две думички с променливо значение. Ако преди

...
Телефонен секс - две думички с променливо значение. Ако преди
Коментари Харесай

Секстингът смени телефонната любов

Телефонен секс - две думички с изменчиво значение. Ако преди години оргазмът от компактен женски глас в телефона гълташе импулси, то през днешния ден технологиите ни оферират благоприятни условия за нови еротични прекарвания. Горещи диалози и пикантни фотоси, малко видео и аудио - това е актуалният онлайн метод да съблазниш колегата си. Новото течение, което от ден на ден набира мощ, е прелестна предигра за възрастни. Всичко, което се желае, е мобилен интернет и огромно въображение. Правят го всички -  двойки по целия свят, звездите като Скарлет Йохансон и Риана.

Когато си надалеч от индивида, с който искаш да се сближиш, фотографията е най-хубавият сурогат. Онлайн диалогът е по-безопасен. Но фотографията остава доста по-дълго. Когато си самичък и настъпят тези разгорещени моменти на фикция, фотографията може да е доста потребна. Това споделя Риана пред медиите.

Тайната се крие в желанието и предчувствието сътрудниците да изпитат онлайн това, което са си написали в известията. Най-голямата заплаха е, вместо повод към палави игри, чатовете да се трансфорат в откровена порнография. Секстингът е изкуство и с цел да бъдете сполучливи в него, би трябвало да опознаете индивида, на който пишете. И да уцелите златната среда сред еротиката, провокацията и романтиката. В превод това ще рече лют, само че не пошъл език, комбиниран с еротични фотоси, които не разкриват всичко.

Секстингът е като да срещнеш колегата си в портативна еротична класна стая - място, където обсъждате своите потребности и стремежи. Докато стигнете до завивките, към този момент ще знаете своите мечти, без да е нужно да си казвате и думичка. Тези известия ни разрешават да мечтаем дружно с другия.

За да е сполучлив диалогът, той би трябвало да стартира почтено и да градира напрежението. Съобщение, гласящо: „ Ще те скъсам от ч****е! “, съпроводено от фотография с анатомични детайлности, не е вид. То по-скоро ще завърши вечно връзките сред сътрудниците. Още по-неподходящо е по този начин да стартира диалогът сред непознати. Думите могат да са подбрани друго, като тогава посланието им е по-въздействащо.  

Дори и секстингът да е почнал добре, това не значи, че не може да се провали. Запазете еротиката и не излизайте от към този момент обрисуваните граници. Дайте воля на въображението си в елементи. Вървете от общото към съответното. Персонализирайте последователно своите известия към колегата си - към неговия темперамент и тяло.  

Играта се играе постоянно от двама, което значи, че би трябвало да бъдете гъвкави по отношение на отговорите на своята половинка. Както и в секса, всичко става най-добре, когато и двамата получават наслаждение. Ако сътрудникът ви е по-срамежлив, го подтикнете да ви показа своята фикция. Това става без напън, като не излизате от еротичната настройка.

Не би трябвало да има никакво напрежение и към изпращането на графичните атачмънти. Иначе казано, не е добре да притискате колегата си да ви изпрати разголена фотография. Ако всичко в чата се развива добре, то скоро и визуализацията на желанията ще се появи.

Секстингът е потребен за двойки, които по някаква причина са на разстояние един от различен за по-продължително време. Тогава той може да се развие до огромна кулминационна точка и за двете страни. Психолози допълват, че секстингът оказва помощ на колегата да остане фокусиран върху това, което го чака по-късно, тъй че по-малка е опцията да поглежда встрани. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР