Телефонът Itel Magic 2 4G има 2,4-инчов QVGA дисплей, поддържа

...
Телефонът Itel Magic 2 4G има 2,4-инчов QVGA дисплей, поддържа
Коментари Харесай

Обикновен телефон играе роля на Wi-Fi точка за достъп


Телефонът Itel Magic 2 4G има 2,4-инчов QVGA екран, поддържа 4G и Wi-Fi точка за достъп
(снимка: itel Mobile)

Повечето хора по света през днешния ден имат разполагаем смарт телефони. Но все пак елементарните телефони с бутони оцеляват и даже се развиват с нови, съвременни функционалности.

Някои не толкоз известни производители се пробват да привлекат вниманието на потребителите с атрактивни благоприятни условия на своите устройства. Една от тези компании е itel Mobile, която неотдавна разгласи телефон с бутони, наименуван Itel Magic 2 4G.

Устройството може да се похвали освен с поддръжка на четвърто потомство (4G) мобилни мрежи, само че и с опция да популяризира интернет през Wi-Fi, т.е. да играе ролята на безжична точка за достъп.

Itel Magic 2 4G има дребен 2,4-инчов QVGA екран и 1,3-мегапикселова съществена камера, заяви. Разчита на чипсет UNISOC Tiger T117, особено планиран за сходни телефони, с поддръжка на 4G VoLTE съгласуваност.

Телефонът с бутони разчита на особено планиран чипсет
(снимка: itel Mobile)

Процесорът работи в тандем с 64MB оперативна памет. Налични са още 128MB непрекъсната памет, която може да се уголемява посредством MicroSD карти с потенциал до 64GB.

Телефонът е оборудван с батерия 1900 mAh, която го поддържа в стендбай режим в продължение на 24 дни. Що се отнася до цената му, е налично устройство, което коства към 32 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР