Телата ни се променят всеки ден, така че ако забележите,

...
Телата ни се променят всеки ден, така че ако забележите,
Коментари Харесай

Жена споделя снимки с интервал от една седмица, за да покаже реалността на това как телата ни се променят всеки ден

Телата ни се трансформират всеки ден, тъй че в случай че забележите, че тялото ви наподобява по-пълно заради отичане, това е изцяло „ обикновено “, споделя инфлуенсър във фитнеса.

Дори в случай че в последно време сте положили спомагателни старания, с цел да имате здравословна диета и да вършиме постоянни извършения, може да се почувствате обезсърчени, в случай че не виждате разлика в тялото си. Телата ни се трансформират от самото начало заради няколко аргументи – задържане на вода и промени в равнищата на хормоните по време на менструалния ви цикъл.

Фитнес специалистът Лизи Хай, на 22 години, призна онлайн, че й е лишило доста време, с цел да осъзнае какъв брой доста ни телата могат да се трансформират. Вместо да се концентрира върху загубата на тегло, с цел да реализира своите фитнес цели, Лизи, по-известна като Liz Bites Back в обществените медии, се концентрира върху уравновесен и здравословен метод на живот и е спряла да оказва напън върху себе си, с цел да реализира задачите за тегло.

Лизи показа две свои фотоси в Instagram - демонстрирайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР