Телата на съпрузи са открити в автомобил, спрян в страни

...
Телата на съпрузи са открити в автомобил, спрян в страни
Коментари Харесай

Намериха мъртво семейство в автомобил край Варна

Телата на съпрузи са открити в автомобил, спрян в страни от пътя край варненското село Невша, оповестиха от прокуратурата в морския град.

Сигналът за откритите тела е подаден през днешния ден преди обяд.

Под управлението на Окръжната прокуратура във Варна е стартирано следствие за определяне на аргументите и събитията, при които е настъпила гибелта на фамилията.

Извършен е оглед на местопроизшествието. При него по телата на съпрузите не са открити данни за насилствена гибел. Въпреки ранния стадий на следствието, като най-вероятна причина за настъпилата гибел се сочи задушаване с газ.

Назначени са съдебномедицински експертизи на мъжа и дамата, които би трябвало да дадат отговор за аргументите за настъпилата гибел.

Разследването се води от чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Продължават процесуално-следствените дейности.

Източници на Блиц разкриха, че починалите са съпрузи от град Попово. Те тръгнали през вчерашния ден рано сутринта за Варна, където на мъжа трябвало да бъде осъществен обзор със скенер на главата поради подозрения за злокачествено образувание. Оттам нататък следите им се губят.

Притеснена, сестрата на мъжа неведнъж звъняла на телефона му, само че той не отговарял. Когато и вечерта двамата не се прибрали, тя тръгнала дружно с други негови близки да търси брат си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР