Телата на петима души бяха открити във вторник в къща

...
Телата на петима души бяха открити във вторник в къща
Коментари Харесай

В тази къща убиха петима души от едно семейство

Телата на петима души бяха открити във вторник в къща в град Нови Искър, откакто мъж подал сигнал в полицията, че от няколко дни не може да се свърже със свои близки. Той разказал, че от 29 декември не се е чувал с брат си, с който постоянно поддържал връзка.

Криминалисти от София незабавно били изпратени на адреса и се натъкнали на ужасяващата панорама – в триетажната къща имало 5 натрупа. Две от телата били открити на втория етаж, а 3 – на първия. Жертвите са от едно семейство – баба, майка и внучка, татко и наследник.

Най-възрастните убити са пенсионерът Неделчо и брачната половинка му. Той е работил като автомонтьор, описват съседи. Синът му, Георги, е към 30-годишен и бил сантар в Курило. Най-младата жертва е ученичката Нанси. Вероятно фамилията се е събрало в къщата да чества Нова година.

След сигнала към Нови Искър незабавно били ориентирани още полицейски екипи, които неотложно почнали оглед на мястото на престъплението. По телата на жертвите има следи от принуждение, само че към момента се обясняват аргументите за гибелта. Екип на спешна помощ също е бил изпратен на мястото, а локални хора описаха, че колата за спешна помощ пристигнала за 7 минути. Вечерта регионът към парцела остана отцепен до късно през нощта.

“Купиха си къщата през януари предходната година. Платиха 60 000 евро за нея, наподобяват заможни хора, карат БМВ-та. Неделчо работи като автомонтьор, а синът му Георги е санитар в лудницата. Имат и щерка, която е ученичка ”, описаха през вчерашния ден пред “Труд ” локални хора. Те обясниха, че фамилията било от доста положителни и общителни хора. Около 23:30 ч. на 31 декември последно били видени живи от сътрудник на Георги, описаха още поданици на Нови Искър.

“Работим по всевъзможни версии. Надявам се бързо да стигнем до истината ”, съобщи през вчерашния ден вътрешният министър Валентин Радев. Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов също бе на мястото, за случая е известен и министър председателят Бойко Борисов.

По-късно на мястото дойде и основният прокурор Сотир Цацаров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР