Телата на най-малко 65 души бяха открити в масов гроб

...
Телата на най-малко 65 души бяха открити в масов гроб
Коментари Харесай

Телата на 65 души бяха открити в масов гроб в Либия: Агенцията на ООН за миграцията

Телата на минимум 65 души бяха открити в всеобщ гроб в югозападна Либия, заяви организацията за миграцията на Организация на обединените нации.

В изказване в петък Международната организация по миграция (МОМ) означи, че събитията на гибелта на хората и националността им са незнайни, „ само че се счита, че те са умряли в процеса на контрабанда през пустинята “.

Агенцията акцентира, че макар че либийските управляващи са почнали следствие на гибелта, за тях е значимо да „ обезпечат почтено възобновяване, идентифициране и прекачване на останките на умрелите мигранти “, както и да уведомят и оказват помощ на техните фамилии.

„ Всеки отчет за липсващ мигрант или загуба на живот съставлява скърбящо семейство, което търси отговори за своите близки или признава нещастието на загубата “, сподели представител на организацията в изказването.

В непотвърдено известие във Фейсбук в понеделник Отделът за престъпни следствия (CID) на Министерството на вътрешните работи в Триполи разгласява фрагменти с дро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР