Телата на мъж, жена и дете бяха открити в апартамент

...
Телата на мъж, жена и дете бяха открити в апартамент
Коментари Харесай

Руски банкер, съпругата му и синът им са били убити в Москва

Телата на мъж, жена и дете бяха открити в апартамент в западната част на Москва. Те се оказаха някогашният топ управител на банкрутиралата Смоленска банка Михаил Яхонтов, брачната половинка му и осемгодишният му наследник, съгласно известия в медиите.

Яхонтов имаше задължения в размер на повече от 8 милиарда рубли.

„ Убитият е някогашният заместник-управител на московския клон на Смоленска банка Михаил Яхонтов, брачната половинка му и осемгодишното им дете “, сподели пред ТАСС източник от правоохранителните органи. Това оповестява и източник на Интерфакс.

Яхонтов преди този момент беше съден за заграбване и тенденциозен банкрут.
 Бърнабич: Убийството на Вучич от дълго време е планувано Бърнабич: Убийството на Вучич от дълго време е планувано
Премиерът на Сърбия Ана Бърнабич съобщи през днешния ден, че убийството на президента Александър Вучич е планувано и че изказванията за подслушване н...

Мотивите за убийството се откриват, " преглеждат се няколко версии, в това число и финансовата ", сподели събеседникът на ТАСС.

„ Убитият мъж евентуално е бил банкер “, сподели източник на РИА Новости. По предварителна информация възрастните жертви имат прободни рани, при детето е налице пострадване на врата.

Представителят на московския отдел на МЦР Юлия Иванова удостовери единствено, че телата на жена, мъж и дете с признаци на насилствена гибел са открити в апартамент в жилищна постройка на улица Мосфилмовская във вторник следобяд. Образувано е наказателно дело за ликвидиране на две или повече лица.

Представителят на московската прокуратура Людмила Нефедова сподели, че умрелият мъж е на 57 години, дамата е на 39, а детето е на осем.

През март 2016 година беше заведено по част 4 на член 160 от Наказателния кодекс на Руската федерация против някогашните заместник-управители на московския клон на Смоленска банка Михаил Яхонтов и Роман Шчербаков, както и притежателят на банката Павел Шитов.
 Aлек Болдуин не е знаел, че револверът е бил зареден с същински патрони Aлек Болдуин не е знаел, че револверът е бил зареден с същински патрони
Помощник-режисьорът на кино лентата с присъединяване на Алек Болдуин, няколко минути преди случая при снимането, при който почина операторката н...

Според проверяващите, откакто научило, че Централната банка ще отнеме лиценза на Смоленска банка, нейното управление спряло обслужването на потребителски сметки, базирайки се на механически повреди, написа „ Комерсант “. Лицензът е лишен още през декември 2013 година, през февруари 2014 година банката е оповестена в неплатежоспособност.

Следствието твърди, че подсъдимите посредством московския клон са придобивали от следените от тях фиктивни компании, отпускали са заеми на фирми-еднодневки и са отчуждавали недвижими парцели в тяхна изгода. След банкрута банката остана в дълг към кредиторите в размер на повече от 19 милиарда рубли.

Яхонтов беше задържан. Той беше упрекнат в това, че дружно със свои съучастници малко преди краха на банката изтеглил от там над 600 милиона рубли по сметките на следени задгранични компании. Шитов се търси.

През март 2019 година Яхонтов, Шчербаков и трима други обвинени бяха наказани, съдът ги откри за отговорни за голямона банката. Яхонтов получи шест години в колония с общ режим. По това време те към този момент са излежали част от периода си в следствения арест. Кога Яхонтов е бил освободен, медиите не оповестиха.

Според аналитичната система СПАРК, през юни тази година правосъдните реализатори започнаха изпълнително произвеждане против Яхонтов за наложително взискване на повече от 8,4 милиарда рубли със правосъдно решение от 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР