Телата на две рускини, изчезнали в Кипър на 17 ноември,

...
Телата на две рускини, изчезнали в Кипър на 17 ноември,
Коментари Харесай

Откриха телата на двете рускини, изчезнали на 17 ноември в Кипър

Телата на две рускини, изчезнали в Кипър на 17 ноември, са били открити през днешния ден, оповестява вестник " Сайпръс мейл ", съобщи ТАСС. Вестникът написа, че арестуваният 32 годишен жител на Сирия, който е главният обвинен, е признал по време на разпит, че е умъртвил рускините и е заровил труповете на дамите в градината на къща в планинското село Мониатис в провинция Лимасол, в което той се занимавал със строителна активност, написа Българска телеграфна агенция.

По-рано в тази къща и в потребления в строителството багер са били открити следи от кръв, съвпадащи с ДНК на една от дамите. Отбелязва се, че управляващите са завели дело за двойно ликвидиране. Полицията в Кипър тази заран заяви, че в събота управляващите са задържали 23-годишен мъж, който е втори обвинен по делото, а също и 45-годишен лидер на автомобил, в който той е пътувал.

На 25 ноември кипърската полиция се обърна с молба за помощ към популацията за намирането на две дами от Русия, за които няма никаква информация от 17 ноември, и разгласява фотоси на изчезналите. Според информацията на кипърските управляващи, имената на дамите са Хаят Ал-Раиси и Мария Газибагандова.

Първата е на 43 години, а втората на 33. На 17 ноември двете дами изчезнали от квартира в къща в крайбрежната част на Ларнака, близо до плажа " Маккензи ", където се били настанили. Рускините пристигнали на острова като туристки, едната преди месец и половина, а другата при започване на лятото.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР