Телата на две от жертвите от потопа в Царево –

...
Телата на две от жертвите от потопа в Царево –
Коментари Харесай

Близки се сбогуваха със съдия Москова и нейната дъщеря

Телата на две от жертвите от потопа в Царево – арбитър Мария Москова и щерка й доктор Даниела Йорданова, ще бъдат кремирани и положени в една урна. Това стана ясно след завършилото преди малко поклонение в Гробищния парк на Бургас. Такова било желанието на огромната щерка на арбитър Москова и сестра на доктор Йорданова – Пенка.

На поклонението през днешния ден пристигнаха кметът на Малко Търново Илиян Янчев, кметът на Приморско доктор Димитър Германов, кметът на Китен Николай Марков, ръководителят на Окръжния съд в Бургас Росица Темелкова, ръководителят на Районния съд в Бургас Евгени Узунов и съвсем цялото управление на Апелативния съд, доста магистрати, другари и близки на двете починали при потопа дами.

В Ритуалната зала имаше венци от Висшия правосъден съвет, Българският ветеринарен съюз и други.

Близки на арбитър Москова и доктор Йорданова потвърдиха версията на Флагман.бг, че двете си изгубили живота си, тъй като са опитвали да спасят няколко кучета от ветеринарния кабинет на докторката.

Оказва се обаче, че това не са приети в болница животни, а две бездомни кучета, които доктор Йорданова е осиновила и се е грижела за тях. Те се върнали да приберат животните в джипа и слизайки надолу от кв. Василико са пометени от потопа.

Днес състрадание приемаше по-голямата щерка на арбитър Москова – Пенка, както и неин братовчед.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР