Телата на две деветгодишни близначки, които изчезнаха след пожара в

...
Телата на две деветгодишни близначки, които изчезнаха след пожара в
Коментари Харесай

9-годишни близначки жертви на пожара в Гърция, били в прегръдките на баба и дядо

Телата на две деветгодишни близначки, които изчезнаха след пожара в градчето Мати край Атина, бяха разпознати нощес, заяви наетият от фамилията следовател Йоргос Цукалис, представен от гръцките медии. Идентифицирани са и телата на техните баба и дядо, в чиито обятия бяха открити децата, предава Българска телеграфна агенция.

Издирването на София и Василики притегли вниманието на обществеността, когато татко им сподели, че ги е разпознал в телевизионно предаване и изрази вяра, че са били избавени от един транспортен съд. По-късно обаче бе открито, че това не са дъщерите му, а други момиченца.

Гръцкият министър председател Алексис Ципрас съобщи нощес, че поема цялата политическа отговорност за опустошителните горски пожари, които лишиха живота на минимум 87 души и доведоха до обвинявания от страна на опозицията, че държавното управление не е съумяло да отбрани живота на хората.

Той добави, че държавното управление бързо ще даде ход на народен проект за справяне с дългогодишните нарушавания в строителството и добави, че има индикации, че повода за пожара е тенденциозен палеж.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР