Телата на Бронсън Батърсби и баща му бяха открити от

...
Телата на Бронсън Батърсби и баща му бяха открити от
Коментари Харесай

Социалният работник на Бронсън Батърсби откри тялото на двегодишно дете, свито до мъртвия баща

Телата на Бронсън Батърсби и татко му бяха открити от обществен служащ и хазяйката на техния нает парцел, разкрива Mirror.

Двугодишното дете беше оставено на мрачно без храна и вода преди мрачното изобретение в дома им в Скегнес, Линкълншър, на 9 януари - две седмици след последното им виждане. Смята се, че баща Кенет, на 60 години, е имал предшестващо сърдечно заболяване и съгласно известията е получил тежка жълтеница през последните месеци.

Двойката е забелязана за финален път жива на деня на Световния ден и Кенет също изпрати известие на комшия следното ден. Социален служащ се опита две необявени визити на 2 януари и още веднъж на 4 януари, като и в двата случая се свърза с полицията. Въпреки това щяха да минат още пет дни, преди да се получи достъп до парцела.

Говорител на съвета на окръг Линкълншър удостовери през днешния ден пред Mirror, че мрачното изобретение е направено от обществения служащ и хазяйката на парцела на 9 януари. Те споделиха: „ Във вторник, 9-ти [социалният работник] о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР