Телата на 1500 бойци на Хамас са открити от израелската

...
Телата на 1500 бойци на Хамас са открити от израелската
Коментари Харесай

Израелската армия обяви за открити тела на 1500 бойци на Хамас

Телата на 1500 бойци на " Хамас " са открити от израелската войска, оповестиха от там тази заран. Те са открити в Израел от началото на подхванатото в събота от палестинското ислямистко придвижване нахлуване от Ивицата Газа, съобщи Франс прес.

По-рано Израел заяви за 900 убити военни и цивилни, а палестинските управляващи оповестиха за 700 смъртни случая в Газа и на Западния бряг.

В отговор на палестинското нахлуване Израел нанесе въздушни удари по Ивицата Газа. Говорител на израелската войска сподели, че палестинци бягат от Ивицата Газа към Египет, който също граничи с анклава. " Контролният пункт " Рафах " към момента е отворен, сподели подполковник Ричард Хехт. " Всеки може да напусне. Аз бих ги посъветвал да изоставен ", добави Хехт, представен от Ройтерс.

По думите му съвсем е завършила евакуацията на цивилните от 24 обитаеми места, намиращи се покрай Ивицата Газа. Хехт сподели още, че бойци на " Хамас " не са влизали на територията на Израел от предходната нощ, само че посочи, че към момента не са изключени прониквания.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР