Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат

...
Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат
Коментари Харесай

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи, две уши и една уста, те наподобяват съвсем на теб, те са на всички места и се разхождат напълно свободно. Не, те не са извънземни с човешки образ, те са просто незадоволени дами (и то освен сексуално).

Този тип дами са незадоволени от живота си като цяло. На пръв взор си имат всичко и житейският им път наподобява на необятна автомагистрала без дупки, само че започнеш ли да сваляш пластовете на асфалта, изпод стартират да изскачат пукнатини, дребни дупчици и големи кратери.

Незадоволената жена харесва мъжа си (но не на всяка цена го обича). Тя се е примирила с алтернатива, тъй като е сметнала, че няма да пристигна нищо по-добро и би трябвало да хване последния трен. А по-късно цялостен живот си задава въпроса “какво щеше да стане, ако… ” А всички знаем, че това е най-пагубният въпрос от всички.

Задаваш ли си го прекалено много време, ставаш злобен и кисел. А незадоволените дами несъмнено са кисели. Нали знаете - на крива ракета, Космосът ѝ пречи. Та по този начин и с незадоволените дами - когато си кисел поради любовния си избор, няма по какъв начин да не си кисел и на всички места другаде - в връзките с роднините, приятелите и сътрудниците.

Незадоволената жена си го изкарва на детето си (или децата си, зависи какъв брой пъти с мъжа си са желали да закрепят брака). Тя ги обсипва с всички свои усеща, които няма къде другаде да вложи. Разлива върху тях упоритостите си, желае ги единствено за себе си, само че в същото време осъзнава, че колкото и да ги обича, даже те нямат силата да я създадат напълно щастлива. Децата са най-прекрасното нещо на света, само че не са магьосници.

 h iStock

Незадоволената жена не харесва работата си, само че пък се пробва да бъде най-хубавата в нея (защото неналичието на надзор вкъщи, би трябвало да се компенсира някъде). Тя е от тези странни офис обекти, които никой не схваща напълно и никой не харесва напълно.

Тя се грижи за себе си, обича да бъде съвършена, знае какво желае и се бори, с цел да го реализира, само че всичко това е прикритие. 

Незадоволената жена е самотна, извънредно самотна. Приятелите ѝ не са в действителност отсреща, тъй като самата тя не може да бъде в действителност отсреща за някого. Егото ѝ не го разрешава. Животът ѝ е подправен, една небивалица, основана в личното ѝ въображение, с цел да понася по-леко действителността на своето житейско злощастие.

 e iStock

По какво ще познаете незадоволената жена? Тя няма точни отличителни външни белези, само че в случай че поддържате връзка с нея най-малко 5 минути, няма по какъв начин да не ви направи усещане, че против вас стои сприхава, прекомерно експресивна и леко кисела жена, която обича да постанова мнение.

Незадоволените дами не са отговорни, че са такива. Виновни са изборите им, които са ги трансформирали в това, което са през днешния ден. Ето за какво не би трябвало да им се сърдим. Но и не сме длъжни да ги разбираме. Всеки самичък кове ориста си.
 14 токсични мисли и привички, които саботират щастието ти  14 токсични мисли и привички, които саботират щастието ти  14 токсични мисли и привички, които саботират щастието ти  14 токсични мисли и привички, които саботират щастието ти
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР