Тел Авив - израелската армия казва, че е в третата

...
Тел Авив - израелската армия казва, че е в третата
Коментари Харесай

Израел е изправен пред нарастващи призиви за ново прекратяване на огъня във войната с Хамас от страна на ООН - и израелски семейства на заложници

Тел Авив - израелската войска споделя, че е в третата фаза на наземната си интервенция против Хамас в Ивицата Газа. Войските на Израелските сили за защита (IDF) са обкръжили и влязоха в основния южен град на Газа Хан Юнис, където подозират, че се крият висши командири на Хамас зад кървавата терористична офанзива на групировката от 7 октомври.

Интензивността на IDF въздушната и сухопътната война в Газа обаче провокира възходящи апели за ново преустановяване на огъня от чиновници на Организация на обединените нации, организации за филантропична помощ - и даже фамилиите на някои от 138-те израелски заложници, за които се счита, че към момента се държат в Газа.

НАС. дава обещание повече помощ за палестинците, до момента в който Израел уголемява войната в Газа

Някои от тези обезверени фамилии отнесоха паниките си непосредствено на израелския министър председател Бенямин Нетаняху и неговия боен кабинет във вторник, само че те споделиха на CBS News, че са посрещнати от държавно управление, решено да продължи напред с декларираната си задача да унищожи Хамас.

призовавайки...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР