Тел Авив — Свидетели и медици казаха, че израелските сили

...
Тел Авив — Свидетели и медици казаха, че израелските сили
Коментари Харесай

Израел е обвинен в откриване на огън по цивилни в Газа, чакащи храна, докато Хамас казва, че броят на загиналите във войната е над 30 000 души

Тел Авив — Свидетели и медици споделиха, че израелските сили са разкрили огън в четвъртък по хиляди палестинци, които са се събрали в открит регион на Град Газа се надява да получи храна и друга обезверено нужна филантропична помощ. Хамас, който контролираше Ивицата Газа в продължение на съвсем две десетилетия, преди да разпали актуалната война с терористичната си офанзива против Израел на 7 октомври, сподели, че израелските сили са „ нацелили събиране на хиляди жители, до момента в който чакат да получат хранителна помощ “, убивайки десетки и оставяйки още стотици ранени.

Израелските сили за защита обаче споделиха, че жертвите са резултат от „ принудително събиране на поданици на Газа “ към камиони с филантропична помощ и десетки хора са „ ранени вследствие на смачкване и стъпкане “. " IDF сподели, че случаят се преглежда.

Ръководителят на една болница в унищожената палестинска територия сподели, че минимум 10 тела са били докарани от местопроизшествието, дружно с десетки ранени.

„ Не знаем какъв брой...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР