Тел Авив — Една от най-бруталните части от обсадата на

...
Тел Авив — Една от най-бруталните части от обсадата на
Коментари Харесай

Израелски оцелял след атаката на Хамас на музикалния фестивал Supernova си спомня, че е бил прострелян и си е мислил: „Ще умра“

Тел Авив — Една от най-бруталните елементи от обсадата на палестинската въоръжена формация Хамас над Южен Израел над През уикенда беше нахлуване против музикален фестивал в южната израелска пустиня, близо до границата с линията Газа. Най-малко 260 души, наслаждаващи се на музиката рано в събота сутринта, бяха убити, когато въоръжени бойци на Хамас нахлуха във фестивала.

Фестивалът за транс музика Supernova беше разгласен за празник на „ другари, обич и безкрайна независимост “, само че се трансформира в призрачен сън, а по-късно кръвопролитие.

Слънцето преди малко беше изгряло, само че купонът продължаваше. Тогава посетителите на фестивала започнаха да виждат нещо в небето.

Израелските военни отмъщават.

IDF съобщи, че е направила 500 удара единствено сред неделя вечерта и понеделник сутринта.

Тъй като палестински публични лица споделиха, че съвсем 600 души са били убити при ударите в Газа от понеделник, това бързо стана Ясно е, че 2,3 милиона палестинци, които живеят в гъсто натъпканото, блокирано парче земя – голямото болшинство от които нямаха думата в нападението на Хамас против Израел – ще платят крайната цена.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР