Текущите дискусии продължават да се въртят около SafeMoon (SFM), като

...
Текущите дискусии продължават да се въртят около SafeMoon (SFM), като
Коментари Харесай

Цената на SafeMoon се срина на фона на легалните проблеми

Текущите полемики не престават да се въртят към SafeMoon (SFM), като акцентират редица провокации, с които токена се бори сега. 

На 1 ноември Комисията за скъпи бумаги и тържища (SEC) направи обществено известие, в което разкри, че е повдигнала обвинявания в машинация против SafeMoon и нейните топ ръководители.

Обвиненията на SEC включват заблуждение на обществеността посредством погрешни изказвания за блокиране на средства по време на стартирането на токена. Освен това те настояват, че ръководителите са взели участие в “ “, с цел да основат погрешна визия за комерсиалната активност. Също по този начин изпълнителните шефове са упрекнати в заграбване на средства и харченето им по ексцентричен метод.

След разкритието , че средствата в действителност не са били блокирани, пазарната капитализация на токена се срина от над $5.7 милиарда. Официалният акаунт на плана удостовери тези неотдавнашни събития в изказване.

Към сегашния миг SFM се тургува на цена от $0.00005186, като продължава да се движи по низходяща траектория, губейки над 35% от цената си за последните 24 часа. Освен това непрекъснатият напън от продажби докара до намаление на показателя на относителна мощ (RSI) под 25.

Това алармира, че токена се намира в зоната на свръхпродажба и допуска мощна меча наклонност.

SafeMoon в началото се сблъска с експлойт през март, което докара до забележителна чиста загуба от $8.9 милиона. Експлойтът включваше прекачване на 32 милиарда SFM токена от адреса на пула за ликвидност на SafeMoon към адреса на разгръщача на платформата.

Това незабавно докара до внезапно повишение на цената на токена и експлоатиращият се възползва от това нарастване на цената. Те реализираха това, като обмениха част от SFM токените за Binance Coin [BNB] на повишена цена.

В последна сметка на адреса на хакера бяха трансферирани 27,380 BNB. Към момента на писане на публикацията тези средства към момента не са били сполучливо възобновени.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР