Текущата ценова траектория на Chainlink (LINK) е впримчена в мечи

...
Текущата ценова траектория на Chainlink (LINK) е впримчена в мечи
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Chainlink – какво да очакваме

Текущата ценова траектория на Chainlink (LINK) е впримчена в мечи модел на продължение, което допуска възможност от забележителен спад.

Нагласите на вложителите не са оптимистични, което може в допълнение да попречва възможните старания за възобновяване на LINK.

Продължаващият спад в цената на Chainlink може да се отдаде на преобладаващите пазарни условия. Въпреки че спадовете на пазара от време на време провокират бичи реакции от страна на вложителите, това не се оказва по този начин в тази ситуация с LINK.

Броят на дейните адреси, представляващи субекти, участващи в транзакции в мрежата, доближи нов най-малко, откакто непрекъснато намаляваше през последните няколко дни. През последното денонощие присъединяване в LINK се е свило до по-малко от 3,500 вложители, отбелязвайки най-ниската стойност от октомври 2023 година насам. 

Тази наклонност допуска, че на актуалните притежатели на LINK липсва оптимизъм, което в допълнение ускорява преобладаващите мечи настроения.

Освен това разминаването сред дневната цена и дейните адреси алармира за ликвидация към сегашния миг. Когато устойчивостта на цената се намалява, а присъединяване понижава, вероятността за продажби се ускорява.

Освен това този сигнал за продажба е изключително постоянен, следен през последната година, което демонстрира идна вълна от напън за продажба.

Като се има поради настоящата траектория на Chainlink, лимитирана в модел на низходящ триъгълник, забележителен спад наподобява неминуем. Моделът на низходящ триъгълник се характеризира с хоризонтална линия на поддръжка и низходяща линия на тренда, което алармира за капацитет за по-нататъшно намаляване, защото натискът за продажба се ускорява в границите на стесняващ се ценови диапазон.

Според този разбор на модела задачата при намаляване на цената на Chainlink се прави оценка на $11.98, което съставлява евентуална промяна от близо 30% за вложителите.

Все отново си коства да се означи, че халвинг събитията на Биткойн, нормално подтикват бичи настроения на пазара, като LINK постоянно следва образеца им. При подобен сюжет има опция за пробив на настоящия модел. Този пробив би могъл да тласне цената нагоре, като евентуално доближи $18.73 и повече, като по този метод отхвърли мечите сигнали.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР