Текстовете за “Лукойл са написани на коляно. Това заяви лидерът

...
Текстовете за “Лукойл са написани на коляно. Това заяви лидерът
Коментари Харесай

Текстовете за “Лукойл” са написани на коляно, според Петков

Текстовете за “Лукойл ” са написани на коляно. Това съобщи водачът на “Продължаваме смяната ” Кирил Петков по време на ексклузивен брифинг на обединението в Народното събрание ”.

“Последни дни от предизборната акция на локалните избори. Едни дават обещание да събират милиони от “Лукойл ”. Други – да понижат цените на горивата. Но ние по различен мотив привикваме тази конференция. Това прекъсване на работата на Народно събрание за интервала на предизобраната акция, беше по предложение на господин Бойко Борисов. Ние приехме като доста състоятелен аргумента, че не би трябвало да се употребява парламентарната естрада за предизборна акция и спекулации. Но в този момент има предложение в петък, последния ден от акцията да бъде свикано изключително съвещание на Народно събрание. Ние сме срещу това точно поради аргумента, че  парламентарната естрада не би трябвало да се употребява за предизборна акция ”, съобщи Атанас Атанасов.

От ПП-ДБ настояха Росен Желязков да не насрочва изключително съвещание. По думите им всички проблеми, които сътрудниците им считат, че би трябвало да решат в петък, могат и да изчакат до понеделник.

“В края на тази седмица пред всички българи е един от най-важните вотове. Това ще реши действително кой ще ръководи тяхното обитаемо място. Тези последни няколко дни би трябвало да ги употребяват, с цел да вземат верните решения. Ето за какво тематиката “енергетика ” в този миг, поднесена популистки, е прахуляк в очите на хората. Ние не би трябвало да позволяваме това ”, разяснява Кирил Петков.

По думите му текстовете за “Лукойл ” са написани “на коляно ”. С тях партията се срещнала нощес

“В тези текстове нямаше нищо за някакви 73 стотинки. Вчера беше образец, по какъв начин популизмът преди изборите може да даде неверна информация на българските жители ”, сподели още той и изясни:

На диалозите се е говорило за това, че “Лукойл ” има остаряла загуба от 500 млн., която към този момент са заявили, че няма да употребяват, само че в този момент можело да я употребяват, с цел да укриват бъдещи налози.

“Всички се обединихме, че “Лукойл ” би трябвало да си заплати даниъците. Но от загуба от 540 млн. лв. внезапно стана по този начин, че те щели да платят парите идващия вторник. След това се сподели, че не са 540 млн, лв., а 1 милиарда След това пристигнаха 73 стотинки. Господин Борисов споделяше нееднократно, че когато моето държавно управление падне, бензинът ще падне с левче. Наслушали сме се на такива приказки ”, съобщи Петков.

Политическа партия са изпратили текстовете на министъра на енергетиката.

“Тези неща би трябвало да бъдат направени с оптимално огромна експертиза. Ако се свика заседание в петък, ще бъде в действителност един избирателен популизъм ”, добави той.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР