Текстът на посланието се генерира автоматично в сайта на Световния

...
Текстът на посланието се генерира автоматично в сайта на Световния
Коментари Харесай

Носител на ”Оскар” призова Борисов да спаси Пирин

Текстът на посланието се генерира автоматизирано в уеб страницата на Световния фонд за дивата природа (WWF). В него е насочен апел към Борисов да вземе ограничения - да избави вековните гори и да опази околната среда.

46-годишният Джаред Лето, който през 2014 година получи "Оскар " за поддържа роля за присъединяване си във кино лентата "Клубът на купувачите от Далас " и е вокал на групата 30 Seconds To Mars, разгласява линк в своя акаунт в Туитър.

"Присъединете се към мен и WWF, с цел да спасим вековните гори на Пирин от разширението на ски зоната. Споделете и разпространете ", написал Лето в обществената мрежа, където има близо 5 млн. почитатели, а особено това обръщение е харесано от над 2,5 хиляди консуматори и споделено повече от 1000 пъти.

Join me + @World_Wildlife to help save the centuries-old forests of Pirin National Park from ski zone expansion and logging. RT + help spread the word. https://t.co/A9hx4HSQWL
— JARED LETO (@JaredLeto) 15 декември 2017 година
Реакцията на известния артист и музикант идва в разгара на абсурда да се разшири ли ски зоната в Банско, където да се построи втори въжен превоз. Засега държавното управление отсрочи разглеждането на тази точка, само че това провокира гнева на вносителя - вицепремиера Валери Симеонов, който даже изригна остро против премиера, обвинявайки го, че го е саботирал и изиграл.

Премиерът отвърна, че когато има проект за ръководство на парк "Пирин ", самичък ще внесе такава точка за разглеждане от Министерски съвет.

Тома Белев: Борисов ми пратил SMS? Обсесии на един олигарх

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР