Текстът бе приет с 51 срещу 49 гласа и сега

...
Текстът бе приет с 51 срещу 49 гласа и сега
Коментари Харесай

Сенатът на САЩ прие проект за данъчна реформа

Текстът бе признат с 51 против 49 гласа и в този момент следва да бъде съгласуван с версията, призната от Камарата на представителите. Това е значима победа за президента Доналд Тръмп, отбелязва Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Реформата на данъчната система ще бъде първото огромно достижение на 45-тия президент на Съединени американски щати, който тази есен не съумя да наложи анулиране на закона за опазването на здравето от времето на Барак Обама, отбелязва организацията.

Нито един сенатор демократ не поддържа републиканския план за данъчна промяна на стойност 1,5 трилиона $, заяви Асошиейтед прес. Сенаторът републиканец от Тенеси Боб Коркър, който назовава растящия държавен дълг опасност за националната сигурност, гласоподава дружно с демократите срещу данъчната промяна.

Тя поставя основите за понижения на налозите за бизнеса и на хората с високи приходи и ще бъде първата основна смяна на данъчната система от три десетилетия, прибавя АП.

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп приветства гласуваните в Сената данъчни промени, заявявайки, че се надява да подпише окончателния вид на закона преди Коледа, написа The Hill, представен от Агенция "Фокус ".

„ С една крачка по-близо сме до даването на огромните данъчни облекчения за работещите фамилии в Съединени американски щати “, съобщи Тръмп. „ Очаквам да подпиша окончателния вид на закона преди Коледа “, добави той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР