Текста за 25 ст. отстъпка от цените на горивата влиза

...
Текста за 25 ст. отстъпка от цените на горивата влиза
Коментари Харесай

Андрей Делчев, Българска петролна и газова асоциация: Големите вериги ще прилагат мярката от 25 ст. за горивата

Текста за 25 ст. отстъпка от цените на горивата влиза в действие до 3 дни след обнародването в Държавен вестник, което на процедура стана през днешния ден. Това съобщи в утринния блок на Българска национална телевизия Андрей Делчев от Българската петролна и газова асоциация.

" Ако през днешния ден ви върнат 25 ст. за литър гориво, по-късно бензиностанцията няма да може да претендира тези пари да си ги върне ", съобщи Андрей Делчев.

Той изрази очакване мярката да важи в действие в събота. Прилага се,че този период се дава, с цел да може компаниите да бъдат подготвени.

По думите на Делчев личният състав е квалифициран, тъй че мярката би трябвало да стартира да се ползва гладко. Той посъветва хората да се осведомят авансово дали могат да употребяват отстъпката в бензиностанцията, където зареждат. Големите вериги до момента са поели ангажимент, че ще ползват мярката. Трябва да се покаже талонът на транспортното средство. Процесът ще отнеме повечко време пред касите и би трябвало самообладание, разяснява още Делчев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР