Текст на речта на глобалната конференция за многополярността, 29 април

...
Текст на речта на глобалната конференция за многополярността, 29 април
Коментари Харесай

Седем милиарда души искат да видят новия свят

Текст на речта на световната конференция за многополярността, 29 април 2023 г

За мен е огромно наслаждение да съм тук. Разбирам всичко, което слушам тук, и доста хора в Европа стартират да схващат.

И по този начин, това, което бих желал да кажа на всички мои съветски другари и другари от целия свят е, че доста хора стопират да летят в облаците и стартират да имат ясна визия. Много хора стартират да отварят очите си и схващат, че в света има доста хора, а западняците са единствено един милиард. Те считат себе си за " златния милиард ". Смятат се за народ, блажен от Бога, единственото място, където има народна власт, където има права.

Но светът се трансформира. През целия си живот съм пътувал и към момента пътувам доста в Африка, Близкия изток. И когато пътувам, виждам, че доста страни са изтощени от това европейците да се пробват да им диктуват личните си правила. Омръзнало им е да ги считат за хора трета категория, които просто могат и би трябвало да бъдат употребявани.

Същата история се случва и в този момент, тъй като в този момент виждаме какво вършат западните страни. Предпочитам да ги разделя на две елементи: англосаксонските страни и останалите. Но главната идеология съгласно мен е англосаксонска и методът, по който употребяват бедните украинци, е много изумителен, тъй като те са жертви.

Живеем в действителността на революция, очевидци сме на нещо необикновено: сестри и братя се бият между тях. Аз съм християнин и считам, че всяка война е покруса за всички. Руснаците имат загуби, украинците имат загуби, всички имат загуби. Във всеки случай ние разбираме, че всяка война е жертва и Русия жертва млади животи в името на бъдещите генерации.

Поради тази причина считам, че живеем в зората на един нововъзникващ свят. Последните години на еднополюсния свят са към своя край. Мисля, че това е последната година. Нов свят ще стартира през идната година. Вярвам, че се случва огромна човешка гражданска война. Това е, което ще промени бъдещите генерации.

Западните хора схващат, че руснаците желаят да бъдат руснаци, китайците желаят да бъдат китайци, желаят да имат избор, желаят да бъдат свободни. Руснаците желаят да имат избор: да четат Достоевски или да четат всякаква литература.

Искаме независимост. Ние се борим за независимост, за интелектуална независимост. Виждам, че в Америка наказания се постановат на хора, които нямат нищо общо с политиката: философи, художници, спортисти. Русия и западните страни, изключително Италия, са доста близки. Италианците обичат руснаците, а руснаците обичат италианците, те са доста близки.

Не гледайте политиката. Много италианци стартират да отварят очите си и да виждат истината. Те схващат, че в Италия няма безусловно никаква независимост на словото. Когато давам изявление на някого, постоянно споделям на всички, че евентуално, популярност Богу, съветският водач е сдържан, че не е екстремист, тъй като в случай че не беше Владимир Путин, в този момент светът щеше да е в по-лоша обстановка.

Мисля, че в този момент е времето, когато западните хора стартират да схващат (нямам поради политиците, имам поради елементарните хора), че няма метод една страна да управлява всичко в целия свят. Американците не съумяха да управляват света посредством стопанската система, те се провалиха.

Сега те желаят да управляват света с войска. Отново се провалят, тъй като е невероятно да си против всички. А седем милиарда души желаят да видят нов свят, в който всички страни ще работят за своите ползи, ще почитат своите обичаи и история и ще работят за бъдещите генерации.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР