Ястреб пуска змия върху жена - и двете животни я атакуват

...
Тексасски градинар казва, че е облекчена, че е жива, след
Коментари Харесай

Тексасски градинар казва, че е "облекчена, че е жива", след като е била нападната от змия, паднала от небето - и ястреб, който се спуснал, за да си върне плячка.

Пеги Джоунс, на 64 г., косеше тревата си, когато преминаващият ястреб изпусна вечерята си директно върху нея.

Змията бързо се уви около ръката й и я ухапа многократно. След това ястребът се присъедини към мелето, атакувайки ръката на г-жа Джоунс, докато тя напразно се опитваше да разплете змията.

„Тя (змията) започваше да се стрелка към лицето ми... и той удряше очилата ми и той просто продължи и продължи“, каза тя. „Просто не можах да се отърва от змията… Мисля, че преминах в режим на оцеляване.“

Накрая ястребът успя да издърпа змията от ръката на г-жа Джоунс, оставяйки съпруга й да я вземе в болницата.

Г-жа Джоунс каза, че е получила дълбоки ухапвания и рани от нокти, както и счупени очила, които според нея са били покрити със змийска отрова.

„Най-накрая той ( ястреб) хвана змията и излетя със змията, а аз погледнах надолу и бях цялата в кръв, ръката ми беше доста разкъсана“, каза тя пред местна радиостанция.

Г-жа Джоунс каза, че се молеше, докато двойката животни я нападнаха, страхувайки се от най-лошото.

„Змията се притискаше толкова силно, а аз размахвах ръце във въздуха“, каза тя пред Click2Houston.

„Тогава този ястреб се спусна надолу, драскайки ръката ми отново и отново. Просто повтарях: „Помогни ми, Исусе, помогни ми, Исусе“.

Инцидентът се случи в град Силсби, Тексас, близо до границата с Луизиана, на 25 юли.

Г-жа Джоунс каза, че се чувства „като най-щастлията жив човек, който е оцелял това“, но каза, че е била травматизирана.

„Опитваш се да спиш през нощта, не можеш да заспиш, и те е страх да затвориш очи, защото знаеш, че ако затвориш очи, ще сънуваш кошмар и ще преживееш отново ситуацията“, каза тя.

„Щастлива съм, че съм жива. Щастлив съм, че съм тук… Показа ми как нещата могат да се променят за миг. Сега чувствам живота по различен начин.“

Тя каза, че вярва, че ястребът й е спасил живота.

„Мисля, че това беше начинът на Бог да ме остави да живея, защото не можех да разбера навън — змията не пускаше ръката ми“, каза тя.

Историята продължава

Вероятно неотровна змия плъх

Въпреки че районът е дом на няколко вида отровни змии, Браян Хюз, местен експерт по змиите, каза, че змията вероятно е неотровна змия плъх.

„Тя падна върху жената и увисна върху нея, защото това беше паникьосано, наранено животно,“ Г-н Хюз каза пред Insider. „Тогава птицата се спусна, за да довърши започнатото.“

Това обаче не беше първият път, когато г-жа Джоунс се изправи лице в лице с местната популация от змии.

Г-жа Джоунс оцеля след ухапване от отровна змия преди няколко години, каза тя.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР