Tek Experts отваря първия си център за обслужване на клиенти

...
Tek Experts отваря първия си център за обслужване на клиенти
Коментари Харесай

Основана в България технологична компанията открива офис в най-голямата африканска икономика

Tek Experts отваря първия си център за обслужване на клиенти в Лагос, Нигерия. Технологичната компания, снабдител на услуги в областта на бизнеса и IT поддръжката, към този момент е наела 300 души в новия си офис, като възнамерява разширение с още няколкостотин чиновници в идващите месеци.

С представянето на новия център локациите, в които Tek Experts оперира стават осем - България, две в Коста Рика, Съединени американски щати, Малта, Китай, Виетнам и Нигерия.

Компанията започва бизнеса си с отварянето на първия си офис в София и се разраства бързо. Очакванията на компанията са броят на чиновниците в целия свят да доближи 5 000 души в края на 2018 година В потребителския център на компанията в България работят над 500 чиновници, като броят им нараства непрекъснато. В момента, оповестените свободните позиции в столицата са 400.

За да отговори на бързия бизнес напредък, Tek Experts уголемява своето офис пространство с над 2 000 кв.м. в постройката, в която сега оперира. Новите офис площи ще бъда публично показани при започване на юли 2018 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР