Тежкотоварен автомобил е катастрофирал на 202-ри километър на автомагистрала Тракия“

...
Тежкотоварен автомобил е катастрофирал на 202-ри километър на автомагистрала Тракия“
Коментари Харесай

Катастрофирал ТИР блокира движението на автомагистрала Тракия , разпилени са дървени плоскости

Тежкотоварен автомобил е аварирал на 202-ри километър на автомагистрала „ Тракия “ в посока София, съобщава Ивелин Иванов от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, представен от Българска телеграфна агенция. 

Сигнал за случая е получен в 14:08 часа. В момента придвижването е лимитирано от детелината на 208-ми километър в посока столицата.

„ ТИР се е блъснал в мантинелата, а придвижването е лимитирано, тъй като по пътното платно има разпръснат товар “, сподели Иванов. За Българска телеграфна агенция старши контрольор Михаил Михов, шеф на група " Оперативен център " към Регионалната дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, добави, че на мястото на случая е зародил пожар, който към този момент е премахнат. „ В резултат на случая е зародил пожар в товарния отсек на транспортното средство, изгорели са част от ремаркето и товара, които е бил дървени плоскости. Реагирахме с два екипа, а пожарът е сподавен “, изясни той. 

Движението в платното за Бургас е умерено. 

Няма потърпевши вследствие на злополуката. В момента се обясняват аргументите за случая, допълниха от ОДМВР.

Движението се пренасочва по обходен маршрут път II-66 Стара Загора - Чирпан - Автомагистрала " Тракия " при пътен възел " Свобода ". Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР