Тежкоболната Теодора Маджарова се е прибрала в България. След 27-часово

...
Тежкоболната Теодора Маджарова се е прибрала в България. След 27-часово
Коментари Харесай

Тежкоболната Теодора Маджарова се прибра в България

Тежкоболната Теодора Маджарова се е прибрала в България. След 27-часово пътешестване дамата към този момент е настанена в незабавното поделение на столична болница.

Късно нощес Теодора дойде на летището в Истанбул с полет от Бразилия и лекарският екип, пътувал с нея, е решил, че положението ѝ е устойчиво, което разрешава пътуването до София да се реализира незабавно, оповестяват от генералното ни консулство в Истанбул. За обезпечаване на най-бързото превозване на българката до София бе основан хигиеничен кулоар.

От болничното заведение, където е настанена Теодора Маджарова, оповестиха, че положението й е тежко и сега напъните са ориентирани към стабилизиране на виталните й функционалности.

Здравословното положение на Теодора се утежни след различно лекуване при медиум в Бразилия, което направи връщането й в родината невероятно, а организацията на пътуването пое външното ни министерство. Дарителска акция събра за броени дни нужната сума от 90 хиляди лв..

Проверка на Министерството на здравеопазването сподели, че активността на Кармен Лазарова, която провежда пътуването на онкоболната жена за лекуване при бразилски маг, е противозаконна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР