Тежко ранен е пешеходец на 37 г. от Симеоновград, след

...
Тежко ранен е пешеходец на 37 г. от Симеоновград, след
Коментари Харесай

Поломен от Опел пешеходец е в тежко състояние

Тежко ранен е пешеходец на 37 година от Симеоновград, откакто 18-годишен водач го блъсна с Опела си, оповестиха от полицията.
Инцидентът станал нощес в 19 часа на улица " Александър Стамболийски ". " Младият водач не е бил внимателен към уязвимия участник на платното, който е пресичал от дясна на ляво ", разясниха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи..
Пострадалият е в хасковската болница с доста счупвания. Натрошени са ръцете му, дясното коляно, таза и черепа. Раненият има  контузия на мозъка. Животът на мъжа е в заплаха.
Със счупвания са 43-годишен моторист от Хасково и негов 26-годишен сателит от с. Тракиец, допълниха от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи.
Произшествието станало нощес в 22,55 часа на километър след село Конуш.
Водачът на Сузукито бил недееспособен. На десен завой той изгубил надзор и е паднал на платното. От удара, лидерът от мотористът е с разкъсно-контузна рана на главата и фрактура на лявата ключица, возещият се зад него млад мъж е с намерено строшаване на десния крайник и на таз, охлузвания по тялото.
Животът и на двамата не е в заплаха.
Шофьорка на 26 година катастрофира на шосето сред с. Николово и Хасково. Автомобилистката от Момчилград управлявала Опел. Заради придвижване с несъобразена с релефа на пътя скорост лидерката е изгубила надзор над колата и се е преобърнала в канавка. От удара е с комоцио в хасковската болница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР