Тежко простреляният Марио Панчев е предупредил ченгетата, че очаква нападение

...
Тежко простреляният Марио Панчев е предупредил ченгетата, че очаква нападение
Коментари Харесай

Само във Фрог: Простреляният Панчев предупредил ченгетата, че очаква нападение от Пелов

Тежко простреляният Марио Панчев е предизвестил ченгетата, че чака нахлуване от избягалия пандизчия Владимир Пелов. Това разкри пред Фрог източник от следствието.
Преди към месец Панчев бил арестуван за това, че носи нелегално оръжие. Той е престъпно проявен и няма метод да получи позволение за това. Пред органите на реда мъжът обяснил, че каквото и да създадат с него, той няма да се откаже от револвера си, тъй като се усеща заплашен след бягството на Владимир от пандиза. Бил сигурен, че рано или късно пандизчията ще се опита да го убие, тъй като от години го преследва. Фрог единствен разказа случая, при който през 2010 година Пелов опитал да го простреля. Най-странното е, че макар опасенията, Министерство на вътрешните работи не пуснало опашка след Панчев, с цел да го защищити.

Третият револвер, открит на мястото на престъплението, е точно на Марио Панчев. Другите два са били на Пелов. Състоянието на простреляния продължава да е сериозно. Лекарите от " Пирогов " са споделили на околните му, че идващите две денонощия ще бъдат сериозни за него.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР