Тежко остава състоянието на младото семейство с две малки деца,

...
Тежко остава състоянието на младото семейство с две малки деца,
Коментари Харесай

Борят се за живота на младото семейство с две деца, ранени при катастрофа в Разградско

Тежко остава положението на младото семейство с две дребни деца, което пострада по обед в понеделник при злополука на пътя Разград – Шумен, покрай разклона за село Гороцвет. Както „ Труд ” заяви, при случая умрял лидерът на „ Мерцедес ”, който обаче се оказа, че нямал виновност за произшествието, както сочеше първата информация, а е бил ударен от добричко камионче, което навлязло в лентата на леката кола.

 В отделението по реанимация на болничното заведение в Разград са 23-годишна жена, мъжът й на 29 години и двете им дечица на 3 години и бебе. То евентуално е на към година, съобщили служители на реда, които са спасявали ранените. За дребното нямало данни, защото било родено във Англия, сочи първата информация. То трябвало да бъде превозено за лекуване във Варна.

Загиналият е на 49 години и е возил фамилията на сина си. Хората в „ Мерцедеса ” били от село Мортагоново, а злополуката е станала в посока към селото, оповестиха от полицията.

Шофьорът на камиончето и спътникът му са с леки контузии.

Тепърва ще се обяснява за какво по-голямото транспортно средство е навлязло в насрещната лента и се е стигнало до зверския удар, при който е погубен на място лидерът на леката кола и са ранени тежко още четирима в нея.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР