Тежко остава състоянието на детето, което оцеля по чудо, след

...
Тежко остава състоянието на детето, което оцеля по чудо, след
Коментари Харесай

Остава тежко състоянието на детето, паднало в кладенец

Тежко остава положението на детето, което оцеля по знамение, откакто падна в 28-метров бунар в плевенското село Обнова. То е настанено с политравма в болничното заведение в Плевен, положението му е нормализирано, заяви бТВ.

12-годишното момиче оцеля, откакто полетя в пресъхналия бунар, в непосредствена непосредственост до обработваема равнища.

Семейството е събирало цвят от свирчовина, когато най-голямото от трите им деца - момиче на 12 години, безусловно е потънало в земята. Детето вървяло три метра зад бащата.

" Само писна и в един миг изчезна, няма я. Докато се обърна, се чу един удар, нищо повече “, описа бащата на детето Северин Каменов.

Десет минути по-късно екип от трима пожарникари от службата в Левски към този момент е на мястото.

" Единственото, с което разполагах е фенерът, който е прикован към каската ми... кладенецът е изсъхнал, почва, която е ерозирала с времето ", изясни Генади Георгиев, шеф на дежурната промяна в районен съд на ПБЗН-Левски.

В хода на избавителната интервенция, траяла 45 минути, излиза наяве, че кладенецът е бездънен 28 метра.

" Благодарен съм на пожарната. Това момче даже нямаше и колани. Завърза се и влезе. Само сподели - " пускайте ме " “, добави бащата на детето.

Имотът се оказва частен, предан за прилагане.

" Арендаторът, който обработва равнищата, ето на 3-4 метра споделя, че от години е тук и не го е забелязал ", заяви Анелия Николова, кмет на село Обнова

Злополучният бунар е краткотрайно обезопасен. Само за ден нескрито излязоха още близо 10 остарели герана в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР