Тежко Общо събрание се задава днес на Герена“, пише в

...
Тежко Общо събрание се задава днес на Герена“, пише в
Коментари Харесай

Мъри не е в един отбор с Наско Сираков

Тежко Общо заседание се задава през днешния ден на „ Герена “, написа в днешния си брой вестник " Мач Телеграф ". Причината е, че там още веднъж царува разцепление, макар апелите и изказванията, че всички са обединени и гледат в една посока. Напротив. Има нечовечен раздор и той е сред двете водещи фигури в клуба – Наско Сираков и Станимир Стоилов.

Голмайстор номер 1 за всички времена изяви цялостна поддръжка към Мъри след мача със Славия, изгубен с 1:2. Някак ни в чеп, ни в ръкав, тъй като против Стоилов нямаше нито един укор от трибуните. Наско обаче надали ще получи поддръжка от Стоилов през днешния ден, даже и да му е извънредно нужна. Двамата към този момент не са в един тим, безапелационни са осведомени. Напрежението върви от много време, тъй като Стоилов счита, че той хвърля старания като за трима, а в това време шефовете към него живеят от лаврите от извоюваната през лятото Купа.

Твърди се, че чашата е преляла, откакто Билал Бари се контузи и се видя, че „ сините “ не може да не престават дълго без негов заместител. Мъри бил намерил вид да се закрепи ситуацията с състезател чартърен, само че подобен му бил отхвърлен. Освен това обстановката в клуба не се усъвършенства като цяло, а в противен случай дълбае се надолу. Мнозина се захласнаха в сладки сънища, че ще се появи избавител с вълшебна пръчка, само че подобен очевидно няма да има. И се чака да се мине на познатото – „ Дайте, с цел да дадем! “. Феновете обаче са безапелационни, че по този начин не може да се продължава и желаят да се знае, че те са притежатели. „ Какво прави Сираков? Колко пари даде? “, са въпросите, на които елементарно може да бъде даден отговор.

От своя страна партията на Сираков твърди, че Стоилов е имал цялостен картбланш, с цел да притегли още един състезател дружно с Шеху, само че той се е отказал, с цел да не убива футболистите, с които разполага в офанзива – Илиян Стефанов, Ивелин Попов и Марин Петков. Затова вземането на нападател е било отсрочено във времето.

Както е известно, предходното заседание също стартира с огън и жупел по Сираков. Тогава той даде дума, че ще трансферира акциите си в Сдружение, което бъде основано за тази цел. Такова има на бял свят, само че нито Наско му джироса скъпите бумаги, нито пък почитателите съумяха да съберат 20 000 души, които да заплащат всеки месец най-малко по 20 лв. импорт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР