Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца, пострадали при

...
Тежко, но стабилно остава състоянието на двете деца, пострадали при
Коментари Харесай

Пострадалите деца на АМ Тракия остават в реанимация

Тежко, само че устойчиво остава положението на двете деца, потърпевши при тежката злополука със сръбския рейс на Автомагистрала " Тракия ", оповестява Българска национална телевизия. Въпреки че няма директна заплаха за живота им, и двете остават в реанимация.
Прочетете още
Директорът на УМБАЛСМ " Пирогов " доктор Валентин Димитров осведоми, че децата през вчерашния ден са претърпели обработка на раните, осъществена е и хирургична намеса.

Прекараха устойчиво нощта, през днешния ден предстоят вискоспециализиарни проучвания, на другото му следва интервенция за стабилизиране на счупванията в таза, изясни той.

Припомняме, злополуката стана през нощта на 14 август. По свидетелски показания водачът се е опитал да настройки седалката до него по време на придвижване, по тази причина и рейсът се е отклонил и е излязъл от лентата си на придвижване на 217 км. на Автомагистрала " Тракия ". 28 души пострадаха при злополуката, половината от тях леко, само че 14 души се наложи да бъдат признати в болница. Две от децата към този момент се лекуват в Пирогов в тежко положение, на един възрастен кракът му беше ампутиран.

По-леко ранените деца и възрастни бяха извозени до Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина, където ги поеха от сръбските медицински служби.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР