Тежко е състоянието на единия от полицаите, които пострадаха при

...
Тежко е състоянието на единия от полицаите, които пострадаха при
Коментари Харесай

Тежко е състоянието на единия от полицаите, пострадали на магистрала Тракия

Тежко е положението на единия от служителите на реда, които пострадаха при злополуката на Автомагистрала " Тракия " този следобяд, оповестиха от УМБАЛ " Св. Георги ". Другият от двамата потърпевши служители на реда е бил закаран в болничното заведение в Пазарджик. Все още няма информация за неговото положение. 

Пътният случай с присъединяване на полицейски автомобил е зародил след 14.30 ч. през днешния ден в региона на 107 км на Автомагистрала " Тракия ", посока Бургас, оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Пловдив. По предварителни данни лек автомобил " Форд " блъснал откъм гърба патрулна кола на ОДМВР-Пазарджик, която оказвала подпомагане при полагане на маркировка.

Водачът на лекия автомобил, предизвикал злополуката, е арестуван. Движението към Бургас се отбива през пътния възел на Цалапица, написа " Фокус ".

Хора, които сега се намират на Автомагистрала " Тракия ", свидетелстват за безспорен безпорядък в придвижването на коли.

Свидетели от мястото споделиха, че няма полиция, която да отбива придвижването по-отрано, тъй че водачите да не навлизат на автомагистралата. За да избегнат задръстването, водачи са принудени да карат в спешната лента, освен това в противоположна посока. Те подчертаха да се заобикаля сектора и в случай че на някого му се наложи да пътува, да избира различни направления.

" Няма никаква регулация на полицията, цялостен безпорядък, колите се движат в двете направления в едното платно, което е причина за друго ПТП. Няма по какъв начин да предупредим идващите. Трябва да има някаква полиция, която да контролира и да отклонява в другата част на платното. Колите отиват до произшествието, връщат се в спешната лента. Пътуваме в посока Пловдив, само че доста евентуално множеството пътуващи да са за Бургас. Това не е обикновено, в двете направления да хвърчат коли и да няма грам полиция, никаква. Откакто сме тръгнали, съвсем до Пазарджик сме, няма полиция ", споделя един от очевидците.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР