„Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир

...
„Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир
Коментари Харесай

Борисов: Тежко е да управляваш, сеир да правиш не е

„ Тежко е да управляваш, тежко е да правиш пътища, сеир да правиш не е “. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред жителите на с. Ясенец, област Разград.

„ Сега имате и пътища, и осветяване, и детски площадки. Идвахме да забележим с джипката и толкоз ги дразнеше тази джипка, че в този момент не слизат от нея. Досега беше неприятно, а в този момент 1 година се возят на нея. Ще я счупят и нея “., разяснява още някогашният министър председател.

„ Аз мога да се обзаложа, че те няма да създадат нито една велоалея няма да създадат, една къщурка за птички няма да създадат Оставяме ги, дано да си приказват. От вас желая да бъдете оптимално толерантни, правилни към другите политически партии, тъй че си мерете приказките. Хората ще изберат това, което ще продължава да ги движи напред в района “, добави водачът на ГЕРБ.

„ Ние строихме и църкви, манастири, католически храмове, джамии. Това, което е направено е и за хората, които са последователи и на Движение за права и свободи, и на „ Да, България “, и на Българска социалистическа партия – всичко е за хората. Трябва воля да се стопира контрабандата, да се събират пари в бюджета и да се строи – това се желае от нас, това сме го правили. Сега да забележим какво вършат другите, по какъв начин компенсират общините. Нашите пари от джипката – ето ги по улицата, те се виждат “, в умозаключение сподели Борисов.

В прилежащото село Йонково кметът съобщи, че улиците са асфалтирани на 100%.

„ Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да вършим читалище, бяхте ни дали обещание 1,5 млн. “, напомни кметът.

„ Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме създали доста читалища, музеи и театри, само че никой не го интересува, разяснява Борисов. Получихме чисто нов рейс от министъра на културата по времето на ГЕРБ. Благодаря ви “, сподели кметът.

„ Искам от вас приемливост “, отговори им Борисов.

Лидерът на ГЕРБ изрази подозрение дали проектът за възобновяване е в Брюксел, както приказва Петков, защото оттова споделили, че удължават периода с 1 месец, с цел да изчакат проектът да дойде.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР