Тежкият инцидент стана рано в понеделник около 3:30 ч. и

...
Тежкият инцидент стана рано в понеделник около 3:30 ч. и
Коментари Харесай

Автомобилът, причинил тежката катастрофа в Пловдив, се е движил с над 150 км в час

Тежкият случай стана рано в понеделник към 3:30 ч. и лиши живота на двама млади - 21-годишно момче и 20-годишно момиче. Мощен джип се вряза с висока скорост в дървета. Автомобилът е пътувал от Централна гара в посока бул. " Шести септември ".

Според калкулации на специалистите от общинската компания колата се е движила с извънредно висока скорост - над 150 км. Записите са предадени на полицията. От общинското дружество възнамеряват да сложат спомагателни камери, които да понижат тежките произшествия на булеварда.

Борбата за живота на двамата потърпевши продължава. По-тежко е положението на 22-годишното момиче.

По информация на NOVA младежите от тежката злополука играли карти до късно. В момента на случая те се прибирали по домовете си. Автомобилът е благосъстоятелност на столична компания.

Припомняме, че лидерът е наследник на жена, която работи в отдел " Регистрации " на " Пътна полиция " в града под тепетата. Баща му пък работел в Англия. Загиналият водач се занимавал с търговия. Той имал общо 16 фиша за 3-те години стаж зад кормилото. 10 от тях били за маловажни закононарушения на пътя, измежду които шофиране без предпазен колан и причиняване на ПТП поради неспазване на отдалеченост. Един от фишовете бил за превишена с 21 км/ч скорост на стойност 100 лева

Предстои резултатите от експертизите да разкрият карал ли е под въздействието на алкохол или упойващи субстанции сега на конфликта с няколко вековни дървета, който коства няколко човешки живота. До мястото на случая има светофар, който обаче мига единствено в жълта предупредителна светлина, с цел да подсети, че следва кръстовище.

Темата разясниха и рали първенецът Костадин Щерев. " Ще приказвам като играч, а не като специалист. Условията са били извънредно несъответствуващи за скоростта, с която се е движел автомобилът. Тя е била над 20 км/ч съгласно мен ", уточни Той. Състезателят означи, че не се вижда спирачен път на мястото на случая, а гумите били некачествени. Според него починалият водач е нямал никакво време за реакция, поради скоростта, с която се е движел. " Докато си намерения, той към този момент е минал 60 м ", уточни Щерев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР