Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът

...
Тежките времена са за всички, но в този момент персоналът
Коментари Харесай

Прокуратурата с дарителска кампания за „Пирогов“

Тежките времена са за всички, само че в този миг личният състав и болните от ковид в „ Пирогов “ имат потребност от нашата щедрост, се споделя в апела на държавното обвиняване.
Прокуратурата провежда дарителска акция за болница „ Пирогов “ в битката с COVID-19. Заради разпространяването на ковид у нас, от държавното обвиняване се обръщат към всички прокурори, следователи и правосъдни чиновници с апел да се помогне на лечебното заведение.

„ Намираме се в невиждана по своите размери рецесия, която с изключение на готовност и интензивност от наша страна, изисква демонстрация и на взаимност. На първо място към тези наши сънародници, които са изправени пред най-трудното тестване - да диагностицират и лекуват заболелите от новия ковид COVID-19, освен това с риск за личното си и на своите близки здраве и живот.

Макар към момента да се намираме при започване на разпространяването на заболяването у нас, едни от най-тежките случаи на болни се насочват и лекуват в Университетската болница за интензивно лекуване и Спешна медицина „ Н.И. Пирогов “. В този миг лекарите, медицинските сестри, санитарите и доброволците на „ Пирогов “ имат потребност от нашата поддръжка и взаимност.

Знаем, че всеки един от вас има своите грижи и потребности. Сигурно имате близки и родственици, пострадали и от ограниченията, които страната подхваща в опит да ограничи разпространяването на болестта. Тежките времена са за всички, само че в този миг личният състав и болните от ковид в „ Пирогов “ имат потребност от нашата щедрост “, се показва в апел на прокуратурата.

От там приканват, който желае, да направи персонално подаяние по специфичната банкова сметка, открита от УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ за битка с COVID-19:

УМБАЛСМ Н.И. ПИРОГОВ ЕАД

ЦКБ АД КЛОН ЦЕНТРАЛЕН

IBAN: BG03 CECB 9790 1045 1599 00

BIC: CECBBGSF

Основание за превод: Дарение за COVID-1

Да не забравяме, че направеното положително през днешния ден, на следващия ден ще ни се върне и на нас!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР