Тежките бронирани машини би трябвало да бъдат устойчиви на пътя,

...
Тежките бронирани машини би трябвало да бъдат устойчиви на пътя,
Коментари Харесай

"Дрифтиращ" БТР почти помете кола на пътя в Русия

Тежките бронирани машини би трябвало да бъдат устойчиви на пътя, само че очевидно това не постоянно се случва. Доказателство е случай в Рязан (Русия), където БТР на локалната въздушно-десантна дивизия се удари в преминаващ автомобил, предава Automedia.

Катастрофата беше снимана от камера на движещ се по-назад автомобил. На записа се вижда, че разпоредбите за напредване на военни колони са спазени - едно платно на пътя е блокирано, с цел да може тежките машини да се включат в двулентовия път.

Явно обаче лидерът на един от БТР-ите надценява качествата си, неговата машина занася и се удря в преминаващия лек автомобил. Въздушните възглавници в кросоувъра са сработили, само че лявата страна на колата е съществено потърпевша. За благополучие, водачът и неговата спътница не са потърпевши.

„ Всичко стана за секунди. Когато видях, че БТР-ът ще ни удари, се пробвах да избягам надясно, само че мястото не беше задоволително. Просто нямаше какво да направя. Беше много ужасно ", разяснява водачът на потърпевшата кола.

Военната машина е ръководена от 19-годишен боец.



Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР