Тежки взаимни упреци и дори обиди си размениха през целия

...
Тежки взаимни упреци и дори обиди си размениха през целия
Коментари Харесай

Защо на тези избори няма да има лидерски дебат

Тежки взаимни упреци и даже обиди си размениха през целия ден водачите на ГЕРБ Бойко Борисов и на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков и Асен Василев.

Поводът – настояването на Петков да се организира лидерски спор сред него и Борисов преди изборите.

 
Ние сме подготвени и излизаме, само че би трябвало да е с Борисов. Който взема решение какво да се случва в една партия, не би трябвало да се крие зад хората.
Кирил Петков пред Дарик радио

Петков добави, че съгласно него водачът на ГЕРБ се опасява от пряк дебат.

В следобедните часове посредством фейсбук пристигна и безапелационният отвод на Бойко Борисов.
Господа Петков и Василев, по какъв начин си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте противозаконния ми арест?! Потвърден като противозаконен  на две правосъдни инстанции. Бих дебатирал с всеки жител, спазващ законите и конституцията на страната. Вие не отговаряте на този профил.
Бойко Борисов във фейсбук

Сблъсъкът обаче не стопира дотук. Сред стотиците мнения под този негов пост се появява един от формалния профил на „ Продължаваме промяната “. В него партията на Петков и Василев още веднъж упреква Борисов, че се опасява да се изправи непосредствено против тях пред камерите. И му задава 9 въпроса, свързани с ръководството на ГЕРБ. Последният е „ Кога ще се пенсионирате? “

Същият текст е оповестен и в формалния профил на Кирил Петков. В него обаче липсва отговор на Борисовия въпрос за противозаконния му арест. Няма и коментар на обвиняванията му за „ конституционните и законови нарушавания “, осъществени от Петков и Василев.

Самият Бойко Борисов не е взел участие в избирателен спор от 2009 година, когато за последно се изправи против водача на Българска социалистическа партия Сергей Станишев.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР