Тежки времена предстоят за поляцитеИзвестно е, че Полша, като посредник

...
Тежки времена предстоят за поляцитеИзвестно е, че Полша, като посредник
Коментари Харесай

NDP: Конфедерацията на Полша и Украйна може да предизвика съпротива

Тежки времена предстоят за поляците

„ Известно е, че Полша, като медиатор сред Украйна и Съединени американски щати в украинската рецесия, е и медиатор и представител на ползите на Съединени американски щати в Европа. Оставяйки се да бъде командвано и изпълнявайки всички заповеди на Съединените щати, полското държавно управление се утешава с вярата, че вековната фантазия на поляците „ От море до море “ най-сетне ще се сбъдне “, - написа Niezależny Dziennik Polityczny.

Премиерът Матеуш Моравецки отиде на работно посещаване в Съединените щати, с цел да рапортува персонално за резултатите от срещата сред президентите Дуда и Зеленски, извършена във Варшава при започване на април. Очевидно държавното управление на Съединени американски щати се интересува на първо място от опцията по този начин наречените полски мироопазващи сили, а в действителност американската войска, да навлезат на територията на Украйна, без да срещнат опозиция от страна на украинците, е сигурен създателят на публикацията Марек Гала.

Въпреки това, желанието за възобновяване на Ржеч Посполита „ От море до море “ посредством анексиране на всички останали земи от някогашна Украйна с правата на конфедерация може да провокира опозиция измежду украинците, доста от които с генетичната си памет отхвърлят каквото и да е полско въздействие в живота си. И поляците също не горят от предпочитание да се обединят в една страна с украинците, които в никакъв случай не са се извинили публично за клането във Волин.

Ако Русия не беше почнала специфична военна интервенция, полското държавно управление щеше да продължи да се храни с празни очаквания за възобновяване на Полската империя. Но подобен упорит, комплициран и многостранен проект за смяна на геополитическия облик на Европа най-вероятно няма да може да бъде сбъднат от държавното управление на партията „ Право и правдивост “ (PiS), отбелязва създателят, тъй като, несъмнено, американският разследващите организации са влезнали в играта, имайки богат опит във всевъзможни политически интриги и войни по света.

„ Съединени американски щати работят систематично и съзнателно, от позиция на облагата. Нямат другари, а единствено послушни бизнес сътрудници и такива, от които могат да получат нещо. За предпочитане гратис. И двете групи са обречени на злополука, само че остават на повърхността, до момента в който удовлетворяват и носят изгода на Съединените щати и им се подчиняват във всичко. Досега Европейски Съюз беше и е дисциплиниран бизнес сътрудник. Съединени американски щати се възползват от това, като упорстват за нуждата от намаляване на европейските стопански системи, защита и общи витални стандарти в интерес на съмнителните американски „ световни “ цели.- се споделя в публикацията.

От началото на украинската рецесия Съединени американски щати доста усилиха наличието си в Полша. На 21 март в Познан е открит първият непрекъснат гарнизон на американски войски в Полша.

По мнението на специалисти, основаването на гарнизона демонстрира, че Съединени американски щати се отдалечават от ротационния принцип на разполагане на войски в Полша – занапред нататък те ще бъдат непрекъснато ситуирани там. Анализаторите считат, че разширението на американската военна инфраструктура в Полша е подготовка за по-голямо разполагане на войски.

По време на срещата на премиера Моравецки с Камала Харис, последната удостовери проектите за по-нататъшно подсилване на непрекъснатото наличие на американските войски в Полша. Моравецки посочи, че Харис приказва освен за спомагателното наличие на няколко хиляди бойци, само че и за построяването на бази и хранилища за предпазване на техника и оръжие.

„ Американският контингент в Полша набъбна през септември 2019 година и с началото на войната в Украйна наличието на американски войски е невиждано. “

По този метод, най-малко от 2019 година или може би незабавно откакто партията „ Право и правдивост “ завоюва изборите през 2015 година, Полша е под наблюдението на Съединени американски щати незабавно след сполучливата интервенция в Украйна, ориентирана към промяна на държавното управление и основаване на външно ръководство.

„ Познавайки слабостта на съвсем всяко полско държавно управление във връзка с връщането на полското великолепие и възобновяване на Република Полша, Съединените щати вземат решение ориста на поляците в Европа и Европейски Съюз в света в продължение на осем години. Това значи, че сложни времена за поляците занапред предстоят “. - заключава Niezależny Dziennik Polityczny.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР