Тежки условия ще постави коалицията Продължаваме промяната към ГЕРБ, за

...
Тежки условия ще постави коалицията Продължаваме промяната към ГЕРБ, за
Коментари Харесай

"Продължаваме промяната": Ще преговаряме с ГЕРБ, ако накажат виновните за кредитите от ББР

Тежки условия ще сложи обединението " Продължаваме промяната " към ГЕРБ, с цел да договарят с тях след изборите. Това обявиха при визитата си във Велико Търново водачите на групировката Кирил Петков и Асен Василев.

" Към ГЕРБ изискванията би трябвало да бъдат - признаваме, че дадохме 2 милиарда на 20 индивида през ББР и в никакъв случай това повече няма да се случва при нас и хората, които са ги раздавали, ще си понесат тяхната отговорност! ", сподели Кирил Петков.

Асен Василев посочи, че това значи, тези, които са дали заемите, да бъдат наказани и да влязат в пандиза.

Василев и Петков още веднъж разясниха, че няма да подписват предизборни съглашения с никоя партия или коалиция, само че договарят общи правила за ръководство с " Демократична България " и „ Изправи се БГ! Ние идваме “, откакто влязат в Народното събрание.

„ Много е значимо хората да имат цялостната независимост и народна власт на своя избор. Ние по тази причина желаеме да създадем и двете неща – от една страна да създадем общи правила за бъдещата коалиция, тъй че всеки гласоподавател да е сигурен, че няма да има някакъв вид недоразумение след изборите и това ще го демонстрираме с тези общи диалози, само че въпреки това, в случай че сте ляв гласоподавател, няма да сте заставен да гласувате за Христо Иванов или в случай че сте десен, да дадете гласа си за Мая Манолова “, сподели Кирил Петков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР